Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016Івано-Франківська областьБурштинський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Харчові технології ВМ 60 / БМ 17

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Кизимович В. М. + 22.200 7.200 15.00
2
Брега В. С. + 27.200 10.200 17.00
3
Сегедин О. І. + 27.100 9.100 18.00
4
Данів Т. В. + 26.400 9.400 17.00
5
Нанюк А. І. + 26.000 9.000 17.00
6
Козак М. С. + 25.600 9.600 16.00
7
Рожевич Т. М. + 25.000 6.000 19.00
8
Козера Н. -. + 24.600 7.600 17.00
9
Краснощок В. О. + 23.900 7.900 16.00
10
Пришляківська Ю. А. + 23.100 7.100 16.00
11
Романів Т. І. + 23.100 9.100 14.00
12
Іванців А. М. + 22.200 5.200 17.00
13
Щепанська З. В. + 22.100 8.100 14.00
14
Черкавський С. Д. + 20.800 7.800 13.00
15
Воргуль С. В. + 19.700 7.700 12.00
16
Тринадцятий В. І. + 19.100 8.100 11.00
17
Денега Я. В. + 18.100 7.100 11.00
18
Білоус А. С. 24.800 8.800 16.00
19
Павлів Н. І. 24.100 9.100 15.00
20
Дребот Т. В. 23.600 8.600 15.00
21
Щербатюк Р. Р. 22.680 9.680 13.00
22
Лоус Д. М. 22.100 8.100 14.00
23
Лиса А. А. 19.800 5.800 14.00
24
Денега О. І. 18.500 6.500 12.00
25
Коржан Н. І. 17.700 7.700 10.00
26
Посвалюк Н. В. 15.700 7.700 8.00
27
Тимків Ю. В. 8.700 8.700
28
Ходаківська В. А. 8.400 8.400