Зачекайте...
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
М
Облік і оподаткування
Заочне відділення
1р 10м 0 10 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Фінанси, банківська справа та страхування
Заочне відділення
1р 10м 2 20 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
МС
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і облік
1р 10м 1
Зарах.: 1
0 0
тести (Фахове випробування, балmin 4)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Маркетинг
Заочне відділення
1р 10м 0 15 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заочне відділення
1р 10м 2
Реком.: 2
20 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
МС
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавства та комерційної діяльності
1р 10м 2
Зарах.: 2
5 0
тести (Фахове випробування, балmin 4)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
М
Готельно-ресторанна справа
Заочне відділення
1р 10м 5 20 0
Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
МС
Готельно-ресторанна справа
Заочне відділення
1р 10м 3
Зарах.: 2
5 0
тестування (Фахове випробування, балmin 4)
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)