Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 75 / К 7

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іваніцький А. П. 11.000 До наказу (контракт) 4 0 7
  • Українська мова (екзамен): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • тести: 7
+
2 Орєшкіна Ю. В. 12.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 6
  • Українська мова (екзамен): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • тести: 6
+
3 Українець І. В. 12.000 Рекомендовано (контракт) 6 0 6
  • Українська мова (екзамен): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • тести: 6
+
4 Покраса А. П. 2.000 Допущено 1 0 1
  • Українська мова (екзамен): 1
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • тести: 1