Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 2 / К 2

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головченко К. С. 135.864 Рекомендовано (контракт) 150 111 140 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Математика (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК