Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-01.02.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулик Р. В. 15.000 До наказу (контракт) 7 8 0
  • Українська мова (Тестування): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Зубко А. О. 18.000 Рекомендовано (контракт) 11 7 0
  • Українська мова (Тестування): 11
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0