Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / БМ 5 / К 35

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 32 • Конкурс на бюджет: 6.4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 27
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голубова Є. І. 12.000 Допущено 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Ганжа К. В. 12.000 Допущено 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
3 Сиза А. О. 12.000 Допущено 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
4 Кожина С. А. 12.000 Допущено 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Щиковський П. О. 11.000 Допущено 7 4 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Юренкова Є. М. 10.000 Допущено 4 6 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Єренкова К. О. 10.000 Допущено 6 4 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Сандульська Н. В. 10.000 Допущено 6 4 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Сидоренко В. М. 10.000 Допущено 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Нечитайленко І. В. 9.000 Допущено 5 4 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Касьяненко Т. М. 9.000 Допущено 5 4 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Виноградова К. В. 9.000 Допущено 5 4 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Скрипка П. В. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Курінная Д. А. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Тупотіна Ю. С. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Шинкарьова В. О. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Піщенко Д. О. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Мартинюк Д. В. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Ползун А. А. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
20 Давидов Д. М. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Мамедов А. А. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
22 Садило О. М. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
23 Яковенко Т. Ю. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
24 Баган І. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
25 Воробйова К. М. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
26 Мірончак О. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
27 Єфименко А. О. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
28 Надєіна Ю. А. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
29 Кисельова О. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
30 Ступак М. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
31 Сабіров Р. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
32 Журавльов Є. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0