Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 13

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 6
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Третяк О. П. 20.000 До наказу (контракт) 10 10 0
  • Українська мова: 10
  • Фахове випробування: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Руденко А. Р. 16.000 До наказу (контракт) 8 8 0
  • Українська мова: 8
  • Фахове випробування: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Тремполець А. С. 15.000 До наказу (контракт) 8 7 0
  • Українська мова: 8
  • Фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Дмитренко Т. Л. 14.000 До наказу (контракт) 7 7 0
  • Українська мова: 7
  • Фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Стайкова С. Ю. 14.000 До наказу (контракт) 6 8 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Ткаченко Н. О. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+