Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 8 / К 8

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошина-Гондера В. В. 21.000 До наказу (контракт) 9 0 12
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Співбесіда: 12
+
2 Яблуновська О. О. 21.000 До наказу (контракт) 9 0 12
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Співбесіда: 12
+
3 Шавловський І. К. 14.000 До наказу (контракт) 4 0 10
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Співбесіда: 10
+