Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-28.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Економічна теорія (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Танасійчук А. Б. 217.600 До наказу (контракт) 13.6 148 104 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
  • Економічна теорія: 148
  • Фахове випробування: 104
  • Іноземна мова: 100
+
2 Гаврилко П. П. 360.000 Допущено 12 184 168 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
  • Економічна теорія: 184
  • Фахове випробування: 168
  • Іноземна мова: 180
+