Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Деркач С. О. 414.000 До наказу (контракт) 105 139 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
2 Сорока Р. В. 448.000 Відхилено (контракт) 145 139 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • СК
  • РК