Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Одеська областьМеханіко-технологічний коледж Одеської національної академії харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 8 / К 8

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-29.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Степська Ю. О. 14.000 Допущено 4 0 10
  • Українська мова ((за індивідуальним завданням)): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування (за індивідуальним завданням): 10