Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 15

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лисенко Ю. О. 12.990 До наказу (бюджет) 3 4.39 5 0.6
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.39
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.6
+
2 Селіванов І. Р. 12.840 До наказу (бюджет) 3 4.41 5 0.43
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.41
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.43
+
3 Кармазін А. І. 12.510 До наказу (бюджет) 3 4.39 5 0.12
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.39
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.12
+
4 Аніщенко А. В. 12.270 До наказу (бюджет) 3 4.22 5 0.05
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.22
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.05
+
5 Кобушкіна Н. С. 10.530 До наказу (бюджет) 3 4.38 3 0.15
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.38
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.15
+
6 Діденко А. С. 9.400 Зареєстровано 3 3.4 3
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.4
  • Фахове випробування: 3
7 Діденко А. О. 3.200 Зареєстровано 0 3.2 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.2
  • Фахове випробування: 0