Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 16

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іващенко А. А. 12.120 До наказу (бюджет) 3 4.22 4.8 0.1
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.22
  • Фахове випробування: 4.8
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.1
+
2 Здоренко К. С. 11.640 До наказу (бюджет) 3 4.14 4.5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.14
  • Фахове випробування: 4.5
+
3 Томенко Т. Р. 11.390 До наказу (бюджет) 3 4.24 3.9 0.25
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.24
  • Фахове випробування: 3.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0.25
+
4 Кладницька А. О. 10.100 До наказу (бюджет) 3 3.2 3.9
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.2
  • Фахове випробування: 3.9
+
5 Ніколайчук А. А. 9.890 До наказу (контракт) 3 3.19 3.7
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.19
  • Фахове випробування: 3.7
+
6 Касьян С. С. 11.330 Зареєстровано 3 3.53 4.8
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.53
  • Фахове випробування: 4.8
7 Бураков А. І. 10.340 Зареєстровано 3 3.64 3.7
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.64
  • Фахове випробування: 3.7
8 Чебан Л. І. 10.000 Зареєстровано 3 3.3 3.7
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
  • Фахове випробування: 3.7
9 Власюк К. В. 9.860 Зареєстровано 3 3.36 3.5
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.36
  • Фахове випробування: 3.5
10 Баюш А. В. 7.290 Зареєстровано 3 4.29 0
  • Іноземна мова: 3
  • Середній бал документа про освіту: 4.29
  • Фахове випробування: 0