Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 50

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Приймак А. Є. 156.200 До наказу (контракт) 140 16.2
  • Іспит з фаху: 140
  • Середній бал документа про освіту: 16.2
+
2 Зайцева А. О. 142.800 До наказу (контракт) 128 14.8
  • Іспит з фаху: 128
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
+
3 Ковтун В. Ю. 135.600 До наказу (контракт) 116 19.6
  • Іспит з фаху: 116
  • Середній бал документа про освіту: 19.6
+
4 Уздовський В. Ю. 135.400 До наказу (контракт) 120 15.4
  • Іспит з фаху: 120
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
+
5 Сосницький Ю. О. 125.000 До наказу (контракт) 112 13
  • Іспит з фаху: 112
  • Середній бал документа про освіту: 13
+