Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-28.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Макогончук Д. С. 17.000 До наказу (контракт) 7 10 0
  • Українська мова: 7
  • Фаховий іспит: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+