Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 65 / БМ 25 / К 40

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 46 • Конкурс на бюджет: 1.84
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 36
  • Оригіналів: 45
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Меркуце Н. Г. 18.000 До наказу (бюджет) 9 0 9
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
+
2 Маренич І. О. 16.000 До наказу (бюджет) 8 0 8
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
3 Степура Т. А. 15.000 До наказу (бюджет) 8 0 7
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
4 Шульц К. В. 15.000 До наказу (бюджет) 8 0 7
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
5 Проскурня А. А. 14.000 До наказу (бюджет) 8 0 6
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
6 Остапенко Н. Ю. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
7 Шкіль М. С. 13.000 До наказу (бюджет) 5 0 8
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
8 Рачєєва А. Р. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
9 Ковальчук А. Г. 13.000 До наказу (бюджет) 6 0 7
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
10 Ємець В. В. 13.000 До наказу (бюджет) 5 0 8
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
11 Троц С. Ю. 13.000 До наказу (бюджет) 5 0 8
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
12 Данілейко М. Я. 12.000 До наказу (бюджет) 4 0 8
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
13 Степаненко Д. Г. 12.000 До наказу (бюджет) 6 0 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
14 Шапка А. П. 12.000 До наказу (бюджет) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
15 Баратей М. В. 12.000 До наказу (бюджет) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
16 Микільченко Т. Р. 12.000 До наказу (бюджет) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
17 Васільєва А. В. 12.000 До наказу (бюджет) 4 0 8
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
+
18 Мошора А. А. 11.000 До наказу (бюджет) 4 0 7
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
19 Тимохіна Р. Г. 11.000 До наказу (бюджет) 5 0 6
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
20 Синяк М. М. 11.000 До наказу (бюджет) 4 0 7
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
+
21 Суднік П. П. 10.000 До наказу (бюджет) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
22 Завгородня А. Д. 10.000 До наказу (бюджет) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
23 Іщенко Б. О. 10.000 До наказу (бюджет) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
24 Сардаров А. Е. 10.000 До наказу (бюджет) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
+
25 Костів О. І. 10.000 До наказу (бюджет) 5 0 5
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
26 Кольцов В. В. 9.000 До наказу (контракт) 4 0 5
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
27 Балик А. П. 9.000 До наказу (контракт) 4 0 5
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
28 Бєлий Л. В. 9.000 До наказу (контракт) 5 0 4
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
29 Сидоренко Т. С. 9.000 До наказу (контракт) 4 0 5
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
30 Надженко Я. В. 9.000 До наказу (контракт) 5 0 4
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
31 Бобильова Н. В. 9.000 До наказу (контракт) 4 0 5
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
32 Жилін М. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
33 Хоптинський В. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
34 Макаренко Т. М. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
35 Бобоня А. Ю. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
36 Семенко С. В. 8.000 До наказу (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
37 Заргарян К. В. 9.000 Рекомендовано (контракт) 4 0 5
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
+
38 Кириченко М. А. 8.000 Рекомендовано (контракт) 4 0 4
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
+
39 Карлова Ю. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
40 Сергієнко О. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
41 Баришполець Є. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
42 Плаксіна Т. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
43 Тверітінова Т. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
44 Котенко М. С. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
45 Мухортов Є. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+
46 Комарніцька А. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
+