Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 42
Виробництво та технології / Харчові технології
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голодрига Д. А. 380.000 Допущено 185 195
  • Середній бал документа про освіту: 185
  • Харчові технології: 195
2 Ловцова І. О. 375.000 Допущено 200 175
  • Середній бал документа про освіту: 200
  • Харчові технології: 175
3 Апрєлєва Ю. О. 374.000 Допущено 179 195
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • Харчові технології: 195
4 Римарчук Т. Ю. 367.000 Допущено 182 185
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 185
5 Гоменюк А. І. 357.000 Допущено 167 190
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Харчові технології: 190
6 Гега К. О. 355.000 Допущено 200 155
  • Середній бал документа про освіту: 200
  • Харчові технології: 155
7 Бузенюк О. В. 352.000 Допущено 197 155
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Харчові технології: 155
8 Олійник В. В. 349.000 Допущено 179 170
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • Харчові технології: 170
9 Мельник Я. О. 349.000 Допущено 179 170
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • Харчові технології: 170
10 Коробчинська І. М. 349.000 Допущено 194 155
  • Середній бал документа про освіту: 194
  • Харчові технології: 155
11 Максімов В. А. 347.000 Допущено 182 165
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 165
12 Білик І. С. 347.000 Допущено 197 150
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Харчові технології: 150
13 Томченко А. С. 342.000 Допущено 167 175
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • Харчові технології: 175
14 Коваль В. С. 332.000 Допущено 197 135
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Харчові технології: 135
15 Запаринюк М. Г. 332.000 Допущено 197 135
  • Середній бал документа про освіту: 197
  • Харчові технології: 135
16 Вовк Д. О. 331.000 Допущено 161 170
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • Харчові технології: 170
17 Залісна А. С. 329.000 Допущено 179 150
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • Харчові технології: 150
18 Задорожня Л. М. 327.000 Допущено 182 145
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 145
19 Бака Я. В. 326.000 Допущено 176 150
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • Харчові технології: 150
20 Чорна В. В. 325.000 Допущено 185 140
  • Середній бал документа про освіту: 185
  • Харчові технології: 140
21 Лук`яниця С. В. 323.000 Допущено 173 150
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 150
22 Попович Р. Є. 322.000 Допущено 182 140
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 140
23 Пілецька Р. В. 319.000 Допущено 179 140
  • Середній бал документа про освіту: 179
  • Харчові технології: 140
24 Томашук М. В. 313.000 Допущено 173 140
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 140
25 Топчій Л. В. 313.000 Допущено 173 140
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 140
26 Олійник В. П. 309.000 Допущено 164 145
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • Харчові технології: 145
27 Закамарко І. Г. 304.000 Допущено 164 140
  • Середній бал документа про освіту: 164
  • Харчові технології: 140
28 Лаврова В. В. 303.000 Допущено 173 130
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 130
29 Мандебура Б. В. 303.000 Допущено 173 130
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 130
30 Шаповалюк С. А. 301.000 Допущено 161 140
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • Харчові технології: 140
31 Олексієнко І. В. 301.000 Допущено 176 125
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • Харчові технології: 125
32 Колісник Я. А. 301.000 Допущено 176 125
  • Середній бал документа про освіту: 176
  • Харчові технології: 125
33 Клименко Є. М. 300.000 Допущено 170 130
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • Харчові технології: 130
34 Білоусова К. В. 298.000 Допущено 158 140
  • Середній бал документа про освіту: 158
  • Харчові технології: 140
35 Силюк В. О. 297.000 Допущено 152 145
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • Харчові технології: 145
36 Дацюк І. М. 295.000 Допущено 155 140
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • Харчові технології: 140
37 Гаврик Т. А. 286.000 Допущено 161 125
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • Харчові технології: 125
38 Росовський О. В. 284.000 Допущено 149 135
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • Харчові технології: 135
39 Михайлова М. О. 182.000 Допущено 182 0
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 0
40 Шаталюк Т. П. 182.000 Допущено 182 0
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • Харчові технології: 0
41 Заплетнюк О. П. 173.000 Допущено 173 0
  • Середній бал документа про освіту: 173
  • Харчові технології: 0
42 Ілуєв Д. М. 143.000 Допущено 143 0
  • Середній бал документа про освіту: 143
  • Харчові технології: 0