Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 69 / К 69

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Спасібко В. С. 360.700 До наказу (контракт) 164.7 196
  • Середній бал документа про освіту: 164.7
  • Фаховий іспит: 196
+
2 Луцюк І. М. 349.000 До наказу (контракт) 171 178
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • Фаховий іспит: 178
+
3 Москаленко М. І. 343.400 До наказу (контракт) 177.4 166
  • Середній бал документа про освіту: 177.4
  • Фаховий іспит: 166
+