Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / БМ 5

Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 7 • Конкурс на бюджет: 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луговський Г. В. 127.000 До наказу (бюджет) 127
  • Фахове вступне випробування: 127
+
2 Луговська А. В. 124.000 До наказу (бюджет) 124
  • Фахове вступне випробування: 124
+
3 Ключка В. О. 111.000 До наказу (бюджет) 111
  • Фахове вступне випробування: 111
+
4 Сахно А. В. 109.000 До наказу (бюджет) 109
  • Фахове вступне випробування: 109
+
5 Жук В. В. 108.000 До наказу (бюджет) 108
  • Фахове вступне випробування: 108
+
6 Леушина Т. П. 85.000 До наказу (контракт) 85
  • Фахове вступне випробування: 85
+
7 Кондратенко А. О. 62.000 До наказу (контракт) 62
  • Фахове вступне випробування: 62
+