Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Львівська областьЛьвівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 1 / К 1

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петруняк Ю. І. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Вступне фахове випробування: 0