Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Львівська областьЛьвівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 1 / К 1

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мацків Р. Р. 11.000 До наказу (контракт) 4 0 7
  • Українська мова (УкраЇнська мова): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Вступне фахове випробування: 7
+