Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Миколаївська областьМиколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скирка Н. В. 19.000 До наказу (контракт) 9 0 10
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 10
+
2 Вороді А. С. 16.700 До наказу (контракт) 8 0 8.7
  • Українська мова (Диктант): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 8.7
+
3 Урсу О. В. 13.300 До наказу (контракт) 4 0 9.3
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 9.3
+
4 Большакова К. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 0