Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Миколаївська областьМиколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 1
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Большакова К. М. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Тестування: 0