Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Івано-Франківська областьІвано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 30

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2019 (0р 10м)
Подано заяв: 46 • Конкурс на бюджет: 1.53
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 37
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гуралюк В. В. 17.000 До наказу (бюджет) 9 8 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Угорський Н. В. 16.000 До наказу (бюджет) 6 10 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Олексин Т. І. 16.000 До наказу (бюджет) 10 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 10
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Микитин Є. М. 15.000 До наказу (бюджет) 9 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Федоренко О. О. 14.000 До наказу (бюджет) 9 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Стасишин О. Я. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Костюк Р. Р. 14.000 До наказу (бюджет) 8 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Чупрінчук М. М. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Романів І. В. 13.000 До наказу (бюджет) 7 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Панчишин І. І. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Спориш Р. В. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Ловчук Б. В. 13.000 До наказу (бюджет) 9 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Гаргат Ю. І. 13.000 До наказу (бюджет) 9 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Шевчук О. М. 13.000 До наказу (бюджет) 9 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 9
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Концева У. О. 13.000 До наказу (бюджет) 7 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Гуцуляк В. М. 12.000 До наказу (бюджет) 8 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Михайлюк Н. М. 12.000 До наказу (бюджет) 6 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Якиб`юк М. М. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Павлишин М. В. 12.000 До наказу (бюджет) 8 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
20 Бойко В. С. 12.000 До наказу (бюджет) 8 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Мендела М. Я. 12.000 До наказу (бюджет) 6 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
22 Іванцюк І. М. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
23 Василишин М. І. 11.000 До наказу (бюджет) 7 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
24 Перевертайло А. Ю. 11.000 До наказу (бюджет) 7 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 7
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
25 Мажак В. В. 10.000 До наказу (бюджет) 6 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
26 Андрійчук Л. В. 10.000 До наказу (бюджет) 6 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
27 Ясінська Г. В. 10.000 До наказу (бюджет) 4 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
28 Рудик В. І. 10.000 До наказу (бюджет) 5 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
29 Лазарук Г. М. 10.000 До наказу (бюджет) 6 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 6
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
30 Оленюк М. С. 10.000 До наказу (бюджет) 4 6 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
31 Курчук М. І. 9.000 Допущено 5 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
32 Цьолка О. В. 9.000 Допущено 4 5 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
33 Шалата Н. М. 9.000 Допущено 5 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
34 Хаджай В. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
35 Василишин Є. В. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
36 Микитюк І. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
37 Іванюк Д. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
38 Іваніщак Д. І. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
39 Барнась В. П. 8.000 Допущено 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
40 Думич Ю. І. 9.000 Відмова 5 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
41 Бойко Б. В. 8.000 Відмова 4 4 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 4
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
42 Козьменко М. І. 3.000 Відмова 0 3 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Українська мова (Диктант): 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
43 Ласійчук Х. П. 1.000 Відмова 0 1 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Українська мова (Диктант): 1
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
44 Ягнич М. В. 1.000 Відмова 0 1 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Українська мова (Диктант): 1
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
45 Миндюк І. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
46 Бойчук М. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Технологія виробництва кулінарної продукції: 0
  • Українська мова (Диктант): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0