Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 18 / БМ 4 / К 14

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 0.75
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 2
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Полякова П. І. 453.000 До наказу (бюджет) 150 150 7.3
  • Українська мова та література: 150
  • Біологія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
Квота-1 +
2 Морхов О. Р. 130.000 Відмова 0 0 5
  • Українська мова та література: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • РК
Квота-1 +
3 Подольський М. І. 128.000 Відмова 0 0 4.8
  • Українська мова та література: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • РК
Квота-1 +