Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-01.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соколова А. К. 370.000 До наказу (контракт) 111 117 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Географія (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
+
2 Лівшонок Я. І. 359.000 До наказу (контракт) 114 108 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК
+
3 Бурцева П. В. 401.000 Відмова 109 133 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
4 Марієвський Р. О. 347.000 Скасовано (втрата пріор.) 105 102 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК