Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-01.03.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лучинчин Х. М. 152.100 До наказу (контракт) 35.6 39 77.5
  • Середній бал документа про освіту: 35.6
  • Іноземна мова: 39
  • Фаховий іспит: 77.5
+
2 Куньо С. В. 151.000 До наказу (контракт) 36 45 170 70
  • Середній бал документа про освіту: 36
  • Іноземна мова: 45
  • Фаховий іспит (додатковий): 170
  • Фаховий іспит: 70
+
3 Грищук А. В. 139.700 До наказу (контракт) 31.2 36 125 72.5
  • Середній бал документа про освіту: 31.2
  • Іноземна мова: 36
  • Фаховий іспит (додатковий): 125
  • Фаховий іспит: 72.5
+
4 Мудь С. Р. 115.200 Відмова 35.2 0 150 80
  • Середній бал документа про освіту: 35.2
  • Іноземна мова: 0
  • Фаховий іспит (додатковий): 150
  • Фаховий іспит: 80
5 Пургасов А. Б. 29.200 Відмова 29.2 0 0 0
  • Середній бал документа про освіту: 29.2
  • Іноземна мова: 0
  • Фаховий іспит (додатковий): 0
  • Фаховий іспит: 0
6 Пургасов А. Б. 29.200 Скасовано НЗ 29.2 0 0
  • Середній бал документа про освіту: 29.2
  • Іноземна мова: 0
  • Фаховий іспит: 0