Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 5

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 12 • Конкурс на бюджет: 2.4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Захарова А. Ю. 176.000 До наказу (бюджет) 176
  • ХТ: 176
+
2 Сковородько О. О. 172.000 До наказу (бюджет) 172
  • ХТ: 172
+
3 Лутченко Д. Ю. 168.000 До наказу (бюджет) 168
  • ХТ: 168
+
4 Дмитренко О. О. 168.000 До наказу (бюджет) 168
  • ХТ: 168
+
5 Савранчук Л. В. 164.000 До наказу (бюджет) 164
  • ХТ: 164
+
6 Луцишин С. В. 156.000 До наказу (контракт) 156
  • ХТ: 156
+
7 Хозей О. В. 156.000 До наказу (контракт) 156
  • ХТ: 156
+
8 Руденко С. М. 125.000 До наказу (контракт) 125
  • ХТ: 125
+
9 Наливайко Р. Р. 164.000 Відмова 164
  • ХТ: 164
+
10 Неділько В. І. 156.000 Відмова 156
  • ХТ: 156
+
11 Вінніченко Ю. О. 152.000 Відмова 152
  • ХТ: 152
12 Довгаль Ю. С. 0.000 Відмова 0
  • ХТ: 0
+