Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018м. КиївВищий навчальний заклад «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Інженерно-технологічний інститут • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Смаль О. М. 285.000 До наказу (контракт) 140 145
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології: 145
+
2 Плющенко А. А. 280.000 До наказу (контракт) 140 140
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології: 140
+
3 Маляр Д. В. 280.000 До наказу (контракт) 140 140
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології: 140
+
4 Рибак М. В. 275.000 До наказу (контракт) 135 140
  • Іноземна мова: 135
  • Харчові технології: 140
+
5 Голодинський П. Ю. 270.000 До наказу (контракт) 140 130
  • Іноземна мова: 140
  • Харчові технології: 130
+