Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 7 / К 7

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-01.02.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 П`яткова О. В. 433.000 До наказу (контракт) 8.6 127 140
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 140
  • РК
+
2 Климчук І. К. 424.000 До наказу (контракт) 7.9 132 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Математика (ЗНО): 133
  • РК
+
3 Пренько І. В. 358.000 До наказу (контракт) 5.4 104 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 120
  • РК
+
4 Мазнюк Н. М. 429.000 Відхилено (контракт) 8.4 158 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 158
  • Біологія (ЗНО): 107
  • РК
5 Сафронова М. А. 340.000 Скасовано (втрата пріор.) 3.9 114 107
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Математика (ЗНО): 107
  • РК