Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьКоледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

181 Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковенко В. С. 14.000 Відмова 8 0 6
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 6
+