Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьКоледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка

181 Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Денисенко А. А. 15.000 До наказу (контракт) 6 0 9
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 9
+
2 Валієв Р. Р. 14.000 До наказу (контракт) 4 0 10
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 10
+
3 Кухтіна К. Я. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 0