Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2022 (3р 6м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Штода Г. М. 478.000 Скасовано НЗ 8.1 161 156
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 161
  • Історія України (ЗНО): 156
  • РК
2 Штода А. І. 369.000 Скасовано НЗ 5 111 128
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 128
  • РК