Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кудрявцева К. В. 3.830 Допущено 3.83 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.83
  • Фахове випробування: 0
2 Яловецкіс В. А. 3.430 Допущено 3.43 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.43
  • Фахове випробування: 0