Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 9 / К 9

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль Д. А. 315.700 До наказу (контракт) 148.7 167
  • Середній бал документа про освіту: 148.7
  • Організація готельно-ресторанної справи: 167
+
2 Пасічник В. О. 314.600 До наказу (контракт) 188.6 126
  • Середній бал документа про освіту: 188.6
  • Організація готельно-ресторанної справи: 126
+
3 Сивоконь А. С. 311.000 Відхилено (контракт) 181 130
  • Середній бал документа про освіту: 181
  • Організація готельно-ресторанної справи: 130
4 Якименко О. О. 288.500 Відхилено (контракт) 152.5 136
  • Середній бал документа про освіту: 152.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 136
5 Келебай В. В. 152.500 Скасовано НЗ 152.5 0
  • Середній бал документа про освіту: 152.5
  • Організація готельно-ресторанної справи: 0