Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 27

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.02.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кучарська І. Б. 19.600 До наказу (бюджет) 8.8 0 10.8
  • Українська мова: 8.8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 10.8
+
2 Гевко П. Ю. 16.800 До наказу (бюджет) 6.4 0 10.4
  • Українська мова: 6.4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 10.4
+
3 Гарматюк О. А. 14.400 До наказу (бюджет) 6 0 8.4
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 8.4
+
4 Греськів М. І. 13.600 До наказу (контракт) 5.6 0 8
  • Українська мова: 5.6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 8
+
5 Контефт Д. Р. 12.700 До наказу (контракт) 4.7 0 8
  • Українська мова: 4.7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 8
+
6 Білоусова А. Б. 12.100 До наказу (контракт) 4.9 0 7.2
  • Українська мова: 4.9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 7.2
+
7 Антонишин О. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0