Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 65 / К 65

Відокремлений підрозділ `Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мережко А. І. 245.700 До наказу (контракт) 87.7 158
  • Середній бал документа про освіту: 87.7
  • Фаховий іспит: 158
+
2 Булгакова А. С. 239.800 До наказу (контракт) 83.8 156
  • Середній бал документа про освіту: 83.8
  • Фаховий іспит: 156
+
3 Бочок В. В. 229.200 До наказу (контракт) 81.2 148
  • Середній бал документа про освіту: 81.2
  • Фаховий іспит: 148
+
4 Нурісламов Р. М. 224.000 До наказу (контракт) 74 150
  • Середній бал документа про освіту: 74
  • Фаховий іспит: 150
+