Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 20.09.2018-20.07.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карасьова С. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Фахове випробування: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
2 Власюк С. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Фахове випробування: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
3 Кошель О. І. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Фахове випробування: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0