Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 15 / К 1

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мартинець І. В. 77.000 До наказу (контракт) 42 35
  • Середній бал документа про освіту: 42
  • Готельно-ресторанна справа: 35
+
2 Лацко В. А. 72.000 До наказу (контракт) 41 31
  • Середній бал документа про освіту: 41
  • Готельно-ресторанна справа: 31
+
3 Капустинська А. І. 46.000 Відмова 46 0
  • Середній бал документа про освіту: 46
  • Готельно-ресторанна справа: 0
4 Красіцька О. А. 44.000 Відмова 44 0
  • Середній бал документа про освіту: 44
  • Готельно-ресторанна справа: 0
+
5 Когут П. Л. 42.000 Відмова 42 0
  • Середній бал документа про освіту: 42
  • Готельно-ресторанна справа: 0
+
6 Дрібняк Д. І. 4.400 Відмова 4.4 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
  • Готельно-ресторанна справа: 0
+