Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-31.08.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ксьонз Р. О. 427.000 До наказу (контракт) 107 146 9.4
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
+