Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кордунян К. Д. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • за спеціальністю: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Кривов`яза І. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • за спеціальністю: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Пилипко К. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • за спеціальністю: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+