Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 25

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 03.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 32 • Конкурс на бюджет: 1.28
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гураль О. І. 18.000 До наказу (бюджет) 8 10 0
  • Українська мова: 8
  • Технологія приготування їжі: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Довбуш Х. М. 17.000 До наказу (бюджет) 7 10 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія приготування їжі: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Малець Р. В. 17.000 До наказу (бюджет) 9 8 0
  • Українська мова: 9
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Нарок Г. І. 16.000 До наказу (бюджет) 6 10 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Порада М. Я. 16.000 До наказу (бюджет) 7 9 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія приготування їжі: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Венська В. Д. 15.000 До наказу (бюджет) 6 9 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Габа М. Б. 15.000 До наказу (бюджет) 5 10 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Словак О. В. 15.000 До наказу (бюджет) 5 10 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Рудник Д. І. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Дробязго М. І. 14.000 До наказу (бюджет) 6 8 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Залуцький В. М. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Саган П. І. 14.000 До наказу (бюджет) 7 7 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Вус Ю. Я. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Мичка Н. В. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Шишак Л. С. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Геленко М. М. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Чучко В. М. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Шпуганич М. Б. 13.000 До наказу (бюджет) 5 8 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Томака Х. А. 13.000 До наказу (бюджет) 7 6 0
  • Українська мова: 7
  • Технологія приготування їжі: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
20 Посівнич А. О. 12.000 До наказу (бюджет) 6 6 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Залуцький М. М. 12.000 До наказу (бюджет) 4 8 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія приготування їжі: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
22 Підсуткевич А. І. 12.000 До наказу (бюджет) 6 6 0
  • Українська мова: 6
  • Технологія приготування їжі: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
23 Булишин Н. В. 11.000 До наказу (бюджет) 4 7 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
24 Хоменчук М. Ю. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Технологія приготування їжі: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
25 Корсунюк В. А. 11.000 До наказу (бюджет) 4 7 0
  • Українська мова: 4
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
26 Гайчук І. І. 9.000 Відмова 2 7 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
27 Дусько Ю. Р. 9.000 Відмова 2 7 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
28 Кремпович Б. М. 8.000 Відмова 2 6 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
29 Гичка Д. М. 7.000 Відмова 2 5 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
30 Кушинський М. Р. 7.000 Відмова 2 5 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
31 Миклуш Н. П. 6.000 Відмова 1 5 0
  • Українська мова: 1
  • Технологія приготування їжі: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
32 Шоробура І. Б. 5.000 Відмова 2 3 0
  • Українська мова: 2
  • Технологія приготування їжі: 3
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0