Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 60 / БМ 3 / К 57

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 7 • Конкурс на бюджет: 2.33
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Верхова М. А. 21.200 До наказу (бюджет) 12 0 9.2
  • Українська мова: 12
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 9.2
+
2 Ткач В. Р. 20.200 До наказу (бюджет) 9 0 11.2
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 11.2
+
3 Козуля В. В. 17.800 До наказу (бюджет) 9 0 8.8
  • Українська мова: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 8.8
+
4 Кость А. Р. 11.000 До наказу (контракт) 4 0 7
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 7
+
5 Сухіна Л. В. 10.400 До наказу (контракт) 6 0 4.4
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 4.4
+
6 Добровольська К. Д. 8.800 Зареєстровано 0 0 8.8
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 8.8
7 Цесак В. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахове випробування: 0