Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Порхал М. В. 10.000 До наказу (контракт) 6 4
  • Фаховий вступний іспит: 6
  • Українська мова: 4
+
2 Носко О. І. 9.000 До наказу (контракт) 4 5
  • Фаховий вступний іспит: 4
  • Українська мова: 5
+