Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Житомирська областьЖитомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

181 Харчові технології ВМ 30 / К 20

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сулим А. С. 16.000 До наказу (контракт) 7 9 0
  • Українська мова: 7
  • Фахове випробування: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Марченко Б. В. 14.000 До наказу (контракт) 6 8 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Корельчук А. О. 13.000 До наказу (контракт) 6 7 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Мішук В. С. 13.000 До наказу (контракт) 6 7 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Шморгун Ю. О. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Українська мова: 6
  • Фахове випробування: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+