Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук Р. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0