Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Верховляк Н. І. 9.500 До наказу (контракт) 5 4.5
  • Фахове випробування: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
+
2 Клубань В. В. 9.330 До наказу (контракт) 5 4.33
  • Фахове випробування: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.33
+
3 Хлюстіна М. Г. 9.300 До наказу (контракт) 5 4.3
  • Фахове випробування: 5
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
+
4 Дорофеєва І. О. 8.020 До наказу (контракт) 4 4.02
  • Фахове випробування: 4
  • Середній бал документа про освіту: 4.02
+
5 Верьовкін Ю. П. 8.000 До наказу (контракт) 4 4
  • Фахове випробування: 4
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
6 Водяна Ю. Ю. 5.000 Зареєстровано 0 5
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5
7 Шимановський М. В. 4.810 Зареєстровано 0 4.81
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.81
8 Мізернюк М. В. 4.300 Зареєстровано 0 4.3
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
9 Мізернюк В. В. 4.300 Зареєстровано 0 4.3
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
10 Яловецкіс В. А. 3.430 Зареєстровано 0 3.43
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.43
11 Кудрявцева К. В. 2.000 Зареєстровано 0 2
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 2