Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соколовський О. О. 4.620 Зареєстровано 0 4.62
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.62
2 Цимбаліст Д. І. 3.000 Зареєстровано 0 3
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3