Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 7 / К 7

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Негоденко Ю. О. 139.000 До наказу (контракт) 69 70
  • Фахове випробування: 69
  • Середній бал документа про освіту: 70
+
2 Кузьменко О. А. 80.000 Зареєстровано 0 80
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 80