Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Конончук В. І. 133.008 Допущено 150 122 112 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Іноземна мова (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
2 Чижикова А. О. 121.788 Допущено 127 108 110 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Іноземна мова (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК